Styling - Bilene vi har for salg kan tilpasses dine ønsker. Ønsker du å sette ditt preg på bilen med å få montert styling, ta kontakt for tilbud. Vi har ca 20 års erfaring med montering av styling.

Tuning / Programmering - Automote Import AS tilpasser bilene vi skaffer etter kundens ønsker. Dette gjelder også om du ønsker en moderat motoroppgradering / effektøkning. Dette har som kjent mest effekt på bensin- og dieselbiler med turbo og er i hovedsak en omprogrammering av bilens orginale motorstyring. 

Ønsker du montert Sportseksos / effektanlegg / doble eksoshaler på bilen vi skaffer / selger så er vi også behjelpelig med det. 

Senkesett - Ønsker du senkesett montert på en bil du kjøper av oss, så ordner vi det før levering, inkludert 4-hjulskontroll og godkjenning hos biltilsynet.

Valsing av skjermer - Valsing er noe som må til hvis du har for brede dekk / felger eller lavt innpress, for å unngå at dekka subber i skjermen. Vi har utstyret og har valset skjermer siden 1997. Mail/ring oss for råd før du bestiller felger / dekk til din BMW. Dekkvalg har mye å si for hvor god plass du får i skjermene.

Fyll ut skjema under for søk etter din drømmebil:

Import

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern