Automote Import AS forhandler nå 4 felgmerker. Vi har spesialisert oss på merker med eksklusivt design, og merker som spesialbygger felger til hver enkelt bil. Les mer om hva disse merkene tilbyr under.

Våre merkers egenskaper: 

– 3-delte / skrudde / smidde felger 13-34" diameter, inntil 16" bredde.

– Spesialbygd felgsenter om du har store bremser og/eller ønsker maksimal felgkant. Ved bestilling foretar vi en oppmåling av hjulhus/nav/bremser og sender inn et måleskjema. Felgsenter freses dermed basert på disse måla. F.eks minimal kalipper-klaring og konvekst senter gir maksimal felgkant.

– Custom felg-senter med forskjellige 'forgings': konvekst senter for max felgkant / flatt senter / konkavt senter / utbygd senter. De freses / borres med ønsket innpress / boltsirkel etc.

– Options på farger / lakk (Chrom - Sort chrom - 24K Gull plating - 1/2/3 farger - Strukturlakk - Pinstripe - Logo - Powder coat - Transparent coat - Anodisert - Keramisk coat - Høyglanspolert - Lakk -kode / fargematch mm).

- Noen av merkene tilbyr gravering/lakkering av valgfri logo i tillegg til lakk-options.

Air Force tilbyr kit i 5 steg:

Universal package er det billigste alternativet, og leveres uten fjernkontroll, kun innvendig justering. Min-Max høyde = 4-7sek.

Luxury package er et noe oppgradert kit med fjernkontroll til å henge på nøkkelknippa.
Dette er nok kittet som passer de fleste, både for gata og for show, men dette har IKKE programmering med faste kjøre-nivåer. Dette kittet har to kretser,
for heving foran, og heving bak. Min-Max høyde = 4-7sek.

Performance package har programmering og kommer med 2 fjernkontroller og mulighet for å forhåndsinnstille 4 kjøre-nivåer, som er en stor fordel for de som bruker bilen mye og verdsetter brukervennlighet. Den ene fjernkontrollen har LED display og kan bl.a fortelle deg hvilket tanktrykk
du har til enhver tid, og opprettholde trykket automatisk. Min-Max høyde = 2-5sek.

Super performance package er kittet for de mer ekstreme. Likt Performance package, men her har du et 4-krets system og kan dermed heve hver enkelt demper individuelt, det er altså mulig å heve f.eks bare ene siden av bilen. Min-Max høyde = 2-5sek.

Gold kit - Likt Super Performance men her har du bl.a i tillegg høydesensorbasert (ikke trykkbasert) programmering (ta kontakt for mer info).

Alle 5 stegene har justèrbar hardhet på demperne(36 steg), og mekanisk høydejustèring på demper/fjærbein, slik at du kan finjustere laveste nivå som på et coilover-kit, og heve derfra og opp med luft. Dette for at det enkelt skal kunne tilpasses uansett hva du har av skjermer, styling og hjul.

Send forespørsel på FELGER

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern