Vi tar jobben og sørger for optimal annonse og salgspris!


Annonsering hos Automote Import AS

Med 15 år i bransjen har vi opparbeidet mye erfaring med hvordan man best selger biler. Med seriøs annonse, gode bilder, utfyllende og relevant info, gunstige finanseringstilbud og tilknytning til firma vil du kunne oppnå god pris for din bil i dagens bruktbiljungel!
Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en egenerklæring vi bruker i forbindelse med interesserte kjøpere, og sørge for ren bil før fotografering. Se på dette som en investering! Med god annonse under vår firmaprofil på finn.no, gode bilder, gunstige finansierings-tilbud, ryddig nettside og en effektiv sprednings-plattform på sosiale media, samt en link opp mot firma oppnår du gjerne en høyere salgspris.


Annonse-pakke nr 1:

Inkludert:
  • Du bringer rengjort bil til fotografering hos oss. Oppbevaring etter avtale.
  • Vi besvarer alle henvendelser fra potensielle kjøpere.
  • Vi tilbyr bilen din gjennom våre profilerte salgs-kanaler, med gunstig finansiering.
Din annonse:
  • Ligger under vår firmaprofil på finn.no til bilen er solgt (inntil 1 år). Vi kan dermed starte med noe høyere pris om salget ikke haster.
  • Ligger på vår nettside www.automote.no
  • Postes på vår voksende Facebook-side med over 10.000 bilinteresserte følgere.
  • Blir profilert med betalings-annonse (inkl i pris) på vår Facebook-side og når vanligvis fra ca 10.000-100.000 potensielle kjøpere.

Alt dette fra 15 990,- ink mva.

(Tillegg på 3000kr ink mva om vi håndterer evt innbyttebil)

Annonse-pakke nr 2:

Inkluderer alt i pakke nr. 1 og i tillegg:
  • Rengjøring/lakkbehandling. Les nedenfor

Vi har et samarbeid med et profesjonelt rengjøringsforetak som kan gjøre alt fra enkel vask inn/ut til dyprens av interiør og full polering/lakkbehandling utvending. Be evt. om tilbud tilpasset din bils behov, men inkludert i annonse-pakke nr. 2 er skikkelig vask innvending (interiør støvbørstes og støvsuges + vask), vask utvendig og lakkrens, lakkbehandling eller polering utvendig, alt etter behov. Dette vil gi potensielle kjøpere et bedre førsteinntrykk og vises også på annonse-bildene, samt vi tar det med som et eget punkt i annonsen.

Alt dette fra 19 990,- ink mva.

(Tillegg på 3000kr ink mva om vi håndterer evt innbyttebil)

Kontakt:


Formidlingssalg

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern