Med over 15 år med bil som hobby og jobb har vi opparbeidet oss en solid kompetanse, i hovedsak på tyske bilmerker.

Siden sommeren 2000 har vi opparbeidet oss et trygt kontaktnettverk i Tyskland med mange års erfaring med bil. Gjennom dette nettverket har vi til enhver tid tilgang til meget velutstyrte biler av høy kvalitet, og de deler sine erfaringer med oss.

Vi har fokus på personlig service, og gjør vårt ytterste for at du skal finne drømmebilen. Som bilentusiaster flest er vi opptatt av at bilene vi importerer skal ha et høyt utstyrsnivå, både for din egen komfort og for at bilen skal være salgbar den dagen du skal bytte.

Vi tilpasser finansieringen til din økonomi, og har tilgang på fleksible avdragsordninger.

Automote startet som et enkeltmannsforetak sommeren 2000. Vi importerte våre første biler det året og begynte også med import av skrudde felger og andre deler. Noen år senere utvidet vi bedriften til lakk- og opprettingsverksted med 2 ansatte og drev verksted helt fram til 2011. Nå er vi tilbake på en enklere drift, med et helt nytt aksjeselskap(01.2012) med kun 2 eiere (50/50) som tenker veldig likt og som drar i samme retning. Automote Import AS har hovedvekt på bilimport, import av skrudde spesialbygde felger, senkesett, luftfjæring, noe styling, bilformidling og driver i tillegg med valsing/bredding.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern